Geanimeerde gesprekken tussen ZZP-ers op HOTZO-verjaardag in de Toonkamer 18/5

0aHOTZOavondPatriciaAan de opkomst, op woensdagavond 18 mei in de Toonkamer, te zien bloeit de ZZP-ers club HOTZO (HOograven Tolsteeg Zelfstandig Ondernemers). Op ‘het marmer’, tussen designmeubelen en een enorme haas,  ontmoette men elkander en voerden zelfstandige ondernemers van allerlei pluimage, onder het genot van drankjes en hapjes, geanimeerde gesprekken. De jonge modieuze vrouwen onder hen leken in de meerderheid tijdens de viering van het één-jarig  bestaan van van HOTZO. Hier en daar liep nog iemand met een ‘gewone baan’.

De organisatoren van de avond hadden veel werk verstouwd,  o.a. met het matchen van deelnemers op basis van hun specialismen, vraag en aanbod. Van iedereen hing een profiel aan de wand. Voorztter Marion Beltman  vertelde dat er 130 leden in de HOTZO-Linked in-groep 0aHOTZOavondDrsTafelverenigd zijn, er 50 reguliere leden zijn en dat dat er hopelijk snel 75 of meer zijn. Verder kondigde Marion o.a aan dat er op 16 juni een HOTZO-Masterclass is  over ‘Calimero-marketing’ (in het Wijkbureau-Zuid) en op 27 juni een HOTZO-picknick in/bij Buurthuis de Tol.

Ex-Pastoe/Toonkamer-directeur Harm Scheltens had een gloedvolle openingsspeech gehouden, o.a. over het concept ‘social design’, over een nieuwe biënnale en over de toekomst van ‘groter Rotsoord‘, de directe omgeving van de Pastoefabriek, waar van alles staat te gebeuren, o.m. in de Pastoefabriek, die in 2013 100 jaar bestaat,  zelf.
Nààst Pastoe opent in het najaar Restaurant LE:EN (-nu nog op de Westerkade-) aan het Heuveloord 140 (voorheen: Matthijsen Metaal), zodat wellicht in de toekomst dààr HOTZO-netwerkbijeenkomsten en -masterclasses  gehouden kunnen worden.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten