18/5 Feestelijke bijeenkomst ZZP-netwerk HOTZO in Pastoe/Toonkamer

0aHOTZOlogo

Barst u van de ideeën om het zelfstandig ondernemerschap nog verder te professionaliseren? Of wilt u gewoon af en toe sparren met een borrel erbij? Sluit u dan nu aan bij HOTZO, het netwerk voor ZZP’ers in Utrecht-Zuid!

Een jaar geleden heeft HOTZO (HOograven Tolsteeg Zelfstandig Ondernemers) haar startevent gehouden en dat werd een groot succes! HOTZO is jarig! Daarom organiseert zij in samenwerking met de Kamer van Koophandel Midden-Nederland het eenjarig bestaan van HOTZO en nodigt u daar van harte voor uit. Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 18 mei a.s. van 19.00 tot 22:00 uur in Pastoe, Rotsoord 3 te Utrecht. Deelname aan de startbijeenkomst is kosteloos, wel graag vooraf aanmelden via http://www.hotzo.nl/aanmelden/

In het kader van een speciaal onderdeel van deze avond, te weten het “Matchmaking” onderdeel, stelt HOTZO het zeer op prijs als u bij de aanmelding uw eigen ‘vraag en aanbod’ zou willen invullen. Dan kan u voorafgaand aan 18 mei met andere ondernemers gematched worden. U weet dan al op voorhand wie u zou kunnen spreken en wie welk aanbod heeft. Via de link van aanmelding wordt u stapsgewijs door de invulvelden heengeleid.

Hieronder het programma van de avond:

0aHOTZOStartevent2010Jaarlijkse bijeenkomst ZZP-NETWERK HOTZO Deze keer met een feestelijk tintje in verband met haar eenjarig bestaan!
Woensdag 18 mei 2011 : 19:00-22:00 uur; Pastoe (Toonkamer), Rotsoord 3, 3523 CL UTRECHT

Programma:
19.00 uur             Inloop met koffie en thee.
19.30 uur            Opening door Harm Scheltens (Pastoe/Toonkamer) o.v.b.
19.45 uur             Welkom door Marion Beltman, voorzitter HOTZO
20.00 uur            Start Matchmaking vraag en aanbod op professioneel vlak
22.00 uur
            Borrel en netwerken
23.00 uur             Einde bijeenkomst

0aMarionBeltmanZWAANMELDEN kan tot vrijdag 13 mei a.s. via administratie@hotzo.nl/aanmelden
VRAGEN OF SUGGESTIES?: Marion Beltman, voorzitter HOTZO more@marionbeltman.nl

Aan dezebijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Vergeet niet uw visitekaartjes mee te nemen!
HOTZO is inmiddels een bloeiende vereniging met een flink ledenbestand, interessante activiteiten, netwerkborrels, onderlinge uitwisseling van kennis en kunde en men zoekt elkaar veelvuldig op in de wijk. Naast ZZP’ers uit Hoograven en Tolsteeg zijn zelfstandig ondernemers uit de Bokkenbuurt en Lunetten ook bijzonder welkom. 
Nieuwsgierig geworden naar wat HOTZO voor ú kan betekenen? Check onze website www.hotzo.nl
of onze LinkedIn groep voor een kijkje in de keuken en een beeld van al onze activiteiten voor de ZZP’er in Utrecht-Zuid!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten