Brandstichting in kelderbox Oudegeinlaan. Gemene babbeltruc Jutfaseweg (gelukkig mislukt)

Op vrijdagavond 13/5  werd er brand gesticht in een kelderbox aan de Oudegeinlaan in Hoograven. Onbekende staken omstreeks 23.15 uur een kelderbox in brand waardoor de inboedel van de box totaal vernield raakte.


Eveneens vrijdagavond 13/5 werd een bewoner bijna slachtoffer van een oplichtingstruc.

Omstreeks 21.00 uur waren twee vrouwen aan de deur geweest van een flat aan de Jutfaseweg. Deze vrouwen gaven aan een nieuwe zaak te hebben geopend en als promotie hiervan deelden zij fruit uit. Zij werden even binnengelaten in de woning en de bewoner raakte in gesprek met hen en heeft toen zijn telefoonnummer afgeven. Nog geen kwartier later kreeg de bewoner een telefoontje van een bank. Deze “bankmedewerkster” gaf aan de pincode te moeten hebben omdat er een nieuwe bankpas moest worden aangevraagd. De man vertrouwde het niet en hing op.

Gelukkig kwam het nu niet tot deze bekende oplichtingstruc en de politie adviseert niet zomaar vreemde mensen binnen te laten en nooit de pincode af te geven.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten