Aangeschoten scooterrijder met inbrekersgereedschap komt ten val na achtervolging door politie door Hoograven

Op zaterdagochtend werd een man aangehouden omdat hij inbrekerswerktuigen bij zich had en onder invloed was.

Omstreeks 02.30 uur zien agenten een scooter rijden over de Waalstraat. De agenten besluiten de scooter te controleren maar de bestuurder had hier kennelijk geen zin in. De achtervolging werd ingezet en liep via de WA Vultostraat naar de Slotlaan. Hier ging de 21-jarige bestuurder uit Zutphen onderuit en rende vervolgens hard weg. In een tuin van een woning aan de Detmoldstraat werd de man aangetroffen en werd direct aangehouden. In de buddyseat van de bromfiets lag een hoeveelheid inbrekersgereedschap en het framenummer van de bromfiets klopte ook niet. De man uit Zutphen had ook nog eens gedronken en blies 465 ug/l. De man is ingesloten voor verhoor.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten