In Pastoe/Toonkamer is altijd wat te doen

0aGangHistPastoeToonkamerTedvAIn het gevarieerde en monumentale gebouwencomplex van de Pastoefabriek/Toonkamer (ingang: Rotsoord 3) is (naast het produceren van meubels onder het designmerk Pastoe en het showen van allerlei andere befaamde designmerken) altijd wat te doen. Zo is er 12 mei een concert, op 18 mei een netwerkbijeenkomst en tot en met 21 juni een foto-expositie.
Op de fraaie foto, van Ted van Arnhem, hierboven ziet u een oude gang (= overgang van de Toonkamer naar de Oude Zagerij, waar het concert van 12 mei plaats vindt/vond); aan de wanden hangen foto’s van de expo van Arthur Martin.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten