Weekendwerkzaamheden aan het spoor CS-Lunetten

Zaterdag 14 mei 2011 vanaf 18.00 uur tot maandag 16 mei 6.00 uur
Zaterdag 28 mei 2011 vanaf 18.00 uur tot maandag 30 mei 6.00 uur
Zaterdag 11 juni 2011 vanaf 18.00 uur tot maandag 13 juni 6.00 uur (reserve)
Zaterdag 18 juni 2011 vanaf 18.00 uur tot maandag 20 juni 6.00 uur

ProRail werkt aan de spoorverdubbeling tussen Utrecht Centraal en Houten en bouwt station Vaartsche Rijn. Deze werkzaamheden worden in opdracht van ProRail uitgevoerd door Bouwcombinatie Strukton Infratechnieken – Colijn – Reef en maken deel uit van het project Randstadspoor.
Voor de komende periode zijn werkzaamheden in het weekend gepland. Hierover heeft u al meer kunnen lezen in de projectkrant Dubbelslag

Het spoorviaduct over de Bleekstraat wordt vernieuwd en verlengd. Verder wordt de Kruisvaartbrug vervangen en het wegprofiel verlaagd. Soms is een wegafsluiting nodig omdat we op de plaats van het wegdek werken. Op voorschrift van de gemeente moet dit wanneer er weinig verkeer is. Daarom moeten we het voorbereidende werk in het weekend vanaf zaterdagavond uitvoeren.

Voorzieningen voor als u zware overlast of schade ervaart Tijdens de werkzaamheden is de tijdelijke informatielijn bemand. U kunt bellen naar 06-34 62 35 07. Verwacht u nu al dat u zeer ernstige last van de nachtelijke werkzaamheden heeft, dan hebben we voorzieningen getroffen.

Zie ook: Brief weekendwerkzaamheden

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten