Briljante Ideeënboek Openbare Ruimte voor Hoograven, Raadsinfoavond 10 mei 20.15u

0aBriljanteIdeeenNieuws

                                        

 Aanbieding Briljante Ideeënboek Openbare Ruimte aan gemeentebestuur

Dinsdag 10 mei 20.15 uur tot 21.15 Raadsinformatieavond in Stadhuis

Je bent van harte welkom!

Op de zeer geanimeerde jaarlijkse wijkavond in december is aan de hand van de briljante ideeën door veel bewoners en professionals gesproken over de agenda voor de toekomst van Hoograven. Deze toekomst krijgt gestalte doordat bewoners zich samen met de gemeente, de woningbouw-corporaties en ontwikkelaars inzetten voor gewenste ontwikkelingen in de wijk. Bijvoorbeeld voor speciale voorzieningen zoals een terras aan het water, sportwoningen, ontmoetingsruimten of werkruimtes voor ZZP-ers. Daarnaast wil het adviesteam samen met het Wijkbureau een aantal ideeën een extra steuntje in de rug geven.

 0aBrilanteIdeenNwsPlaatjeBriljante ideeënboek voor de openbare ruimte:

Door bewoners naar voren gebrachte “briljanten” voor de openbare ruimte zijn uitgewerkt en mooi vormgegeven in een boekje. Deze ontwerpen vragen nu om uitgevoerd te worden! Zoals: de buurtbezemkast, een historische route, rollatorroutes, buurtmoestuinen en een muziektent. Op de wijkavond zijn hier nog voorstellen voor “groene verbindingen” en “trimroutes” aan toegevoegd.

Op 10 mei a.s. wordt dit boekje tijdens de Raadsinformatieavond, die plaatsvindt in de Trouwzaal van het Stadhuis aangeboden aan de wethouder voor openbare ruimte Miriam de Rijk en/of wijkwethouder Frits Lintmeijer. Aan hen wordt voorgesteld om een aantal ideeën samen met bewoners uit te voeren als onderdeel van het wijkgroenplan voor de wijk Zuid.
Ook raadsleden willen graag weten hoe het met de briljante ideeën en de agenda voor toekomst in Hoograven gaat. Zij zouden het op prijs stellen als jullie op 10 mei a.s. aanwezig zijn. We nodigen alle geïnteresseerden dan ook uit om bij de Raadsinformatieavond aanwezig te zijn. Soms kan als gevolg van de politieke actualiteit de tijd op het laatst aangepast worden. Als je via antwoorden op dit e-mail-adres aangeeft dat je van plan bent te komen kunnen we je indien nodig hiervan op de hoogte stellen!
Info: f.veldkamp@wonenenmilieu.nl tel: 030-2721201

 

Andere actuele “Briljante” ontwikkelingen:

Meer hierover in huis-aan-huis krant Hoograven in de lift van mei of in een volgende nieuwsbrief.

Nieuwe ideeën en plannen voor de wijk van harte welkom!!

10 mei Raadsinformatieavond over de Briljante ideeën voor Hoograven


Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten