Blad Hoograven in de Lift (mei 2011) wordt verspreid in de wijk

0aHIDLmei2011
De nieuwe Hoograven in de lift van mei 2011, een uitgave van het gemeentelijk Wijkbureau Zuid, wordt vanaf 12 mei verspreid in Hoograven, Tolsteeg, Rotsoord en de Bokkenbuurt.
(Online-versie, PDF; klik: Hoograven in de lift)
 
Met in dit nummer aandacht voor:
Project gezond gewicht: op 20 mei, 10 en 17 juni zijn er beweegactiviteiten voor de kinderen uit Utrecht Zuid, met name voor de peuters van de voorscholen.
Inloopavond wijkgroen op 14 juni. Het college heeft extra geld beschikbaar gesteld voor groen in de wijk Zuid. Vanuit oa de Briljante Ideeën is bekend welke wensen bewoners in Hoograven hebben. Op de inloopavond kunnen bewoners aangeven wat zij belangrijk vinden 
Heel Hoograven fietst: een project vanuit de Briljante Ideeën waarbij de Fietsersbond is betrokken. Leren fietsen en blijven fietsen. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de Fietsersbond.
– Buurtfeest: mobiele keuken ‘Ontmoet Hoograven’ en leefbaarheidsbudget

Buurtbios: het eerste Briljante Idee, uit 2008. Oproep aan bewoners, die hier een vervolg op willen organiseren, om zich aan te melden

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten