Nachtelijk achtervolging motorrijder door Hoograven-Zuid

Vluchtende motordief gepakt

Politieagenten hielden in zondagochtend vroeg (8 mei) een 21–jarige motorrijder uit Utrecht aan. De Utrechter reed rond 03.00 uur hard weg toen hij bij de kruising van de Scherpenburglaan met ’t Goylaan surveillerende politieagenten zag.

De politieagenten zetten de achtervolging in en hielden de man bij het Kastelenplantsoen aan. Na enig zoeken in de omgeving vond de politie ook de motor waarop de man was gevlucht. Deze bleek eerder die nacht gestolen te zijn. De rechtmatige eigenaar is op de hoogte gesteld en krijgt zijn motor weer terug.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten