€35! Lunetten.nl meldt, dat AD/UN schreef, dat netwerkbeheerder Stedin heeft beloofd ‘binnen een week’ bewoners Hoograven, Lunetten, Nieuwegein eo te compenseren voor stroomstoring 26/1 (mede dankzij Twitter)

Uit Lunetten.nl 6/5:

AD/UN: Stedin gaat compensatie uitbetalen
Het Algemeen Dagblad/ Utrechts Nieuwsblad schrijft vandaag dat 15.000 gezinnen in Utrecht (Hoograven, Tolsteeg, Lunetten eo) en Nieuwegein dankzij Twitter alsnog gecompenseerd worden voor de stroomstoring op woensdag 26 januari.

In het artikel van journalist Ivar Penris vertelt Stedin-woordvoerster Danielle Nicolaas dat de storing van 26 januari door een computerfout niet geregistreerd was. Dat Stedin uiteindelijk toch binnen een week tot uitbetaling overgaat, zou te danken zijn aan Twitter berichten. “Die worden door de communicatie-afdeling bekeken en dat gaat nu eenmaal sneller dan de afhandeling bij de geautomatiseerde berichten van de klantenservice”.

0aStedinLogo(NB: De storing op 26/1 duurde van 04.00 tot 8.30 uur. Volgens de compensatieregeling van Stedin, kunt u dus, als particulier huishouden, €35 tegemoet zien. Voor bedrijven gelden andere compensaties)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten