Geef u op voor Hoogravens Belang-busuitje (18 mei) naar o.a. Museum Beeld & Geluid Hilversum

0aBeeldenGeluidGevel0aBeeldGeluidInterieurhal

De niet allemaal even piepjonge vrijwilligers van Wijk- en Oranjevereniging Hoogravens Belang (die net weer een topprestatie hebben geleverd met het organiseren van tal van activiteiten op Koninginnedag) bieden binnenkort (18 mei 2011) ook weer de jaarlijkse geheel verzorgde leuke, gezellige en gevarieerde bustocht.
Waren die busuitjes vroeger voor 55-plussers; ook dit jaar is weer iedereen, rijp en groen, welkom.  Maar geef u spoedig op, want vol is vol! De prijs is € 50,- voor leden en € 55,- voor niet-leden. Dat is, gezien het uitgebreide programma, echter een schijntje, als u ziet (zie hieronder) wat daar allemaal voor wordt geboden:

0aLogoHoogravensBelang

Wilt u mee met dit dagje uit (op woensdag 18 mei, vertrek 09.00u)?? Geef u dan vóór 14 mei op bij Riet Versteeg, Rijnhuizenlaan 31, tel.: 030-2891760

-08.45u: Verzamelen op het Plettenburgplantsoen

-09.00: op weg naar Hilversum

-In Hilversum wordt een 2 uur durend bezoek gebracht aan het (architectonisch bijzondere pand van het) Museum Beeld en Geluid (kost normaal gesproken al € 14,-..). Dit is allesbehalve een stoffig museum; hier kunt u een heuse ‘Experience‘ beleven qua vernunftige tv-techniek. Tevens kunt u zich in B&G in nostalgie dompelen met talloze historische tv-fragmenten (Okkie Trooi!, Swiebertje!, MIes Bouwman!, enz.), in allerlei verrassende settings, en met de geschiedenis van de Nederlandse omroep (oa met allerlei ingerichte radio- en tv-studio met originele oude apparatuur.)

0aVliegveldHilversumHorecaTerras-De lunch wordt gebruikt op het Vliegveld Hilversum

-In Maarsbergen kan men een uurtje midgetgolfen en koffie drinken

-In Veenendaal kan een uurtje gewandeld en gewinkeld worden,

18.00u Scherpenzeel: driegangen diner in Restaurant Boschzicht

20.30u: Weer terug in Hoograven0aBoszichtScherpenzeel


Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten