De jeugd houdt van Hoograven. Vette graffitikunst van leerlingen (groep 7 Ariënsschool) en roeiers (Triton) hangt op de Goylaan!

0aGraffitiAanHekStMoveZoals de bedoeling was, maar iets later dan oorspronkelijk gepland, is de vette graffitikunst (gemaakt door kinderen van groep7 van de ArIënsschool in samenwerking met roeiers van Triton, onder auspiciën van de Stichting Move) aan de bouwhekken gehangen van het terrein waar de (2e fase van) Hart van Hoograven moet verrijzen. (Die ‘bouw’ ligt overigens tijdelijk stil ivm grondwaterproblemen)

En dan nu een vriendelijk verzoek aan vandalistisch ingestelde ettertjes: willen jullie alsjeblieft met jullie tengels van deze kinderkunst op de Goylaan afblijven? (Want teleurstelling en verdriet, zoals bij andere buiten opgehangen creatieve inspanningen door kinderen, elders in de wijk (zie hier & hier),  willen we bij Ariënsschoolscholieren en Triton-roeiers NIET hebben!)

‘Media Triton‘ voegt hier per persbericht aan toe:

De jeugd houdt van Hoograven
Rondom het bouwterrein tegenover het winkelcentrum ’Hart van Hoograven’ hangt momenteel in kleurrijke graffitiletters de tekst: ‘De jeugd houdt van Hoograven’. Dit grafittikunstwerk hebben leerlingen  van groep 7 van de Ariënsschool gemaakt om hun wijk op te fleuren.

Dit project op de Ariënsschool is een samenwerking van de Utrechtse studentenroeivereniging Triton, Stichting Move, de Ariënsschool en woningbouwcorporatie Mitros. Het project bestaat uit het maken van een graffitikunstwerk om het bouwterrein tegenover het winkelcentrum ‘Hart van Hoograven’ mee te verhullen. Op vrijdag 11 februari hebben de leerlingen hun handen uit de mouwen gestoken en samen met twee professionele graffitiartiesten en studenten van roeivereniging Triton het kunstwerk gerealiseerd. Dit kunstwerk hangt inmiddels tegenover het winkelcentrum Hoograven en kan door iedereen bewonderd worden.

Dinsdag 10 Mei om 14:00u zullen de leerlingen van de school het bijzondere project afsluiten door een kijkje te nemen bij het winkelcentrum en het kunstwerk.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten