Auto ramt gevel horecagelegenheid IJsselsteinlaan (2 mei)

Verkeersongeval
Een auto heeft maandagochtend 2 mei de gevel van een horecagelegenheid aan de IJsselsteinlaan in Hoograven-Zuid beschadigd.
Omstreeks 03.00 uur kreeg de Politie een melding dat een bewoner van de IJsselsteinlaan een harde klap hoorde bij een horecagelegenheid. Agenten gingen in de omgeving van de IJsselsteinlaan op zoek naar betrokkenen. Op de Herautsingel troffen zij een groep mensen aan. Toen de agenten de mensen wilden aanspreken gingen zij er vandoor. De politie heeft een man (leeftijd onbekend) kunnen aanhouden. Hij wordt ervan verdacht de botsing te hebben veroorzaakt. In de omgeving werd ook de auto met forse schade aangetroffen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten