2MF Coverband en Wesley Klein traden op op het Tolsteegplantsoen

0a02MFTolsteegfoto2mf0aOrichideeWesleyKlein

0a2MFopTolsteegFotoWiardPDe vrijmarkt in de binnenstad op Koninginnedag was om 18.00u gesloten, waarna de gemeentereiniging tonnen afval kon opvegen en veel Utrechters huiswaarts togen.  Maar dan is er, dankzij Wijk- en Oranjevereniging Hoogravens Belang, elk jaar nog een toetje op het Tolsteegplantsoen: gezellige muziek door deze keer de 2MF Coverband en later Wesley Klein. Bovendien, ook jaarlijks vaste prik: de lampionoptocht door Hoograven, olv van blaasorkest de Bluzzers, eindigde eveneens op het Tolsteegplantsoen, alwaar de deelnemende kinderen een traktatie ontvingen. En om 23.00 uur barstte nog fraai vuurwerk los. .

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten