Koninginnedag: Groot Oranje Feest in Hoograven en Tolsteeg

0aGrootOranjeFeestZoals elk jaar organiseert de, inmiddels 74-jarige, Wijk- en Oranjevereniging Hoogravens Belang op Koninginnedag een uitgebreid programma in Hoograven Zuid (Speeltuin Kameleon), de Julianaweg en Tolsteeg-Noord (Tolsteegplantsoen) en voorts een lampionnenoptocht door andere straten in de wijk. Hieronder het programma:

0aKudoKondag2010VlagFotoKudo

09.30u: Het hijsen van de nationale driekleur bij de Oranjeboom aan de Julianaweg (thv nr. 229) met concert door het Harmonieorkest KUDO.

0aJStreetband11.00-15.00u:  Kindersport- en spellendag (voor 4 tot 13 jaar) in Speeltuin Kameleon (Verlengde Hoogravenseweg 37):
Met: springkussen, schminken, pannenkoeken bakken en allerlei spannende spelen!  Met vanaf 11.30u: optredens door de J(uliana) Street Band;coverband met zowel Elvis- als Red Hot Chilipeppers-nummers op het repertoire. Met vanaf 12.00u: Clowns met muziek, trucs en pret.

15.00-20.30: Tijd om te relaxen, òf om de kindervrijmarkt op dierenweide Nieuw Rotsoord te bezoeken, òf naar de vrijmarkt in de binnenstad te gaan0a2MFBand

20.15-23.00u:
Avondvullend muzikaal programma op het Tolsteegplantsoen 0a2MFKarenbackingvocalFeestband 2MF trapt af en maakt er een dolle boel van

20.30u 
Start Lampionoptocht voor kinderen en zich jong voelende volwassenen vanaf Burgemeester_Lampionnentochtde ’t Goylaan: Met, net als vorig jaar,  muzikale medewerking van het gezelligste blaasorkest van Nederland: de Bluzzers. Burgemeester Aleid Wolfsen loopt, net als vorig jaar, ook mee! 

Route: Goylaan 83 (Albert Heijn), links af: Julianaweg, rechts af: Broeder Alarmstraat, oversteken naar Van Lippe Biesterfeldstraat, rechts af Detmoldstraat, langs Smaragdplein naar Topaaslaan, linksaf Tolsteegplantsoen; alwaar de kinderen een traktatie krijgen

0aWesleyKleinDroom

Tot 23.00u: 
Avondvullend muzikaal programma op het Tolsteegplantsoen
Met om 21.30u:  SBS6-Popstars 2010-winnaar en meisjeshartendief Wesley Klein (repertoire: Nederlandstalige levensliederen)

23.00u:
Grandioos vuurwerkvanaf het Tolsteegplantsoen (Men wordt verzocht achter de afzettingen te blijven)
0aVuurwerk

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten