Fietser (17) gewond na botsing met stadsbus op de Bleekstraat

Op donderdagmiddag 28 april raakte een fietser gewond bij een aanrijding met een bus.
Omstreeks 15.25 uur reed een 17-jarige fietser uit Utrecht over de Bleekstraat, komende vanaf de Catharijnesingel en gaande in de richting van de Vondellaan. Over de Bleekstraat kwam hem een stadsbus tegemoet, die ter hoogte van de Adema van Scheltemabaan linksaf sloeg om de busbaan op te rijden. Daarbij werd de jongen door de bus aangereden en kwam ten val. Hij raakte gewond en werd per ambulance naar het Diakonessenhuis in Utrecht gebracht. Uit meerdere getuigenverklaringen bleek dat de fietser door rood was gereden.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten