Tienermeisje gewond door geweld van verstoorders verjaardagsfeestje (22/4) in de Harnaslaan

0aHarnaslaanHet gonsde (‘goede’) vrijdag 22/4 al op Twitter: onrust in Hoograven-Zuid: politie en ambulance ter plekke; feestje uit de hand gelopen. (Zie de update n.a.v. de Politie-persberichten van 25/4, 15.40u: hier)

“Een verjaardagsfeestje in een huis aan de Hoogravense Harnaslaan eindigde vrijdagavond (22/4) in een drama”, schreef Ramon Mosterd op 24/4 op DN.nu De Nieuwe Utrechter.
(Lees ook: Telegraaf & AD & Geen Stijl)

Tienermeisjes gaven een feestje in de tuin. Een groep van omstreeks tien onuitgenodigde jongens begon de feestgangers bij de tuinschutting te pesten, waarna men het ‘feest’, ondanks het mooie weer, naar binnen verplaatstte.
Sommige uiterst vervelende  jongens klommen over de schutting en gebruikten geweld, waarbij mensen gewond en bewusteloos raakten. Verschillende politie-eenheden, waaronder een hondenteam, en een ambulance kwamen ter plaatse. Eén meisje liep een hersenschudding op en mogelijk een gebroken jukbeen.


Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten