20/4 13.30u: Tim Cornelisse en Anouar Kali van de FC gaven clinic aan D/E-pupillen van VV Hoograven

VVHoogravenLogo0aLogoFCUtrechtVolgens Rondom Voetbal – De voetbalkrant in het hartje van het land heeft FC Utrecht de jeugdspelertjes van VV Hoograven een geweldige en leerzame middag bezorgd. Onder de brandende zon lieten alle E-pupillen en de eerste jaars D-pupillen hun kunsten zien in de hoop op te vallen en een eerste stapje te maken richting een mooie voetbalcarriere” ; verder: hier

(Van de website van FC Utrecht🙂 “De Forza Tour van FC Utrecht is woensdagmiddag 20/4 (13.30u) bij VV Hoograven (Liesbospark, Hoograven-Zuid). FC Utrecht-jeugdtrainer Sjors Ultee geeft dan samen met FC Utrecht-speler Tim Cornelisse en Jong FC Utrecht-speler Anouar Kali een voetbalclinic aan de D- en E-pupillen.

De clinic begon om 13.30 uur en bestond uit techniektraining, partijvormen en het Forza Respect programma. De clinic bij VV Hoograven in Utrecht was vrij toegankelijk voor publiek.

0aTimCornelisseForza Respect programma
0aAnouarKali
Naast het voetbalgedeelte was het Forza Respect programma een belangrijk onderdeel van de training. Hierin kwamen verschillende aspecten aan de orde over de omgang van spelers onderling. In dit onderdeel stonden sportiviteit en respect centraal. Amateurverenigingen die zijn aangesloten bij RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland komen in aanmerking voor deelname aan de FC Utrecht Forza Tour”

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten