18/4 Spreekuur Wijkagent Janine Kranenburg in Nieuw Plettenburgh (om de week op maandag 10.00 uur)

wijkagentjanine kranenburg.jpg
Bewoners van Tolsteeg, Bokkenbuurt en Hoograven kunnen gebruik maken van een spreekuur dat wijkagent Janine Kranenburg houdt. Dat spreekuur vindt om de week plaats in Woonzorgcomplex Nieuw Plettenburgh aan de Oud-Wulvenlaan 4-A te Utrecht. Op de ‘even’ weken zal de wijkagent maandag van 10.00-11.30 uur aanwezig zijn (in de afgesloten ruimte in ‘het Trefpunt’). Dit zijn dus de weken 2, 4, 6, 8, etc.
Tijdens het spreekuur kan de wijkagent Janine uw vragen over criminaliteit en overlast beantwoorden. Zij wil u uitleg geven over wat het doen van een melding of aangifte inhoudt, op welke manieren u snel met de politie in contact kunt komen, hoe u anoniem kun blijven. Daarnaast kan zij tips geven hoe u als bewoner zelf een positieve bijdrage kunt leveren aan uw veiligheid en de veiligheid in uw buurt of wijk. Door haar goede contacten in haar netwerk kan de wijkagent eventueel naar de juiste instantie doorverwijzen als het probleem niet bij de politie thuis hoort. U kunt ter plekke géén aangifte doen.

 

Politiewijkteam Zuid

  • dhr. R.H.P. Veugelers, mevr. J.M. Henske en dhr. J.H.E. Zonneveld zijn de wijkagenten van Nieuw-Hoograven

  • dhr. R.B. van Roosmalen, dhr. E.M. van Ravensberg en dhr. R.M. Fisscher zijn de wijkagenten van Lunetten

  • dhr. L.D. Gorgosz en  mevr. J.L Kranenburg zijn de wijkagenten van Oud-Hoograven

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten