Man (48) met dranklucht gewond na val met bromfiets op de Broeder Alarmstraat

Op zaterdagavond 16/4 raakte een man gewond nadat hij was gevallen met zijn bromfiets.
Omstreeks 20.40 uur reed een 48-jarige man uit Utrecht over de Broeder Alarmstraat. Door onbekende oorzaak kwam de man ten val en raakte gewond. Agenten roken een sterke alcohollucht om hem heen. Hij werd naar het ziekenhuis vervoerd. Hier is ook bloed afgenomen om te bepalen of hij teveel had gedronken.
RTV Utrecht meldde over dit ongeluk, dat de hoofdwond van de gevallen man in eerste instantie ernstig leek; de traumahelikopter werd besteld. “Uiteindelijk bleek die niet nodig: de man is ter plekke gestabiliseerd en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht”, aldus RTVU

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten