Stichting Move organiseert projecten waarin studenten en jongeren uit aandachtswijken elkaar en elkaars leefwereld leren kennen

1stichtingmovelogoStichting Move zet studenten aan om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.  Stichting Move organiseert projecten waarin studenten en jongeren uit aandachtswijken elkaar en elkaars leefwereld leren kennen. Een project bestaat uit twee onderdelen: sport en wijkvernieuwing. In 2009 is Stichting Move door Utrechtse studenten opgericht.  Dit jaar (2011, stand: begin mei) zijn er in Utrecht al vier projecten afgerond en staan er zes projecten in verschillende wijken van de Domstad in de steigers.  Wilt u op de hoogte blijven van de projecten van Move, of wilt u zelf bijdragen, kijk dan op onze website, www.stichtingmove.com.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten