Statistisch wonder: 12 jochies bij babyborrel Zwangere Zaak

0A_12jochiesZwangereZaak0A_JeanetteGodtschalkZwangereZaak

RTV Utrecht-presentatrice Nadya Sewradj kondigde het item, in het programma U Stad (12/4) , heel enthousiast aan: “Het is het beste te omschrijven als een uniek bijzonder raadsel….!”  Wat was het geval?
Twaalf  vrouwen, die mee hadden gedaan aan een zwangerschapgymclubje bij de Zwangere Zaak (Julianaweg 418, Hoograven),  hebben allemaal een jongetje gebaard!. Let wel: en dus nul meisjes!  Een statistisch ‘wonder’! (Klik voor het filmpje: hier)

Jeanette Godtschalk, eigenaresse van de zaak voor leuke en actieve trainingen, therapie en wellness voor zwangeren, kids en jonge ouders (tel.: 06-5497 7273), had het al eerder aangekondigd:
“Voor het eerst sinds het bestaan van De Zwangere Zaak zijn er alleen maar jongens geboren bij een zwangeractief groep! Het gebeurde wel vaker dat er 11 meiden en 1 jongen of juist 11 jongens en maar 1 meisje
0a_DZZlogogeboren worden in een groep. Maar nog nooit zijn alle 12 baby’s van hetzelfde geslacht! Dinsdag 12 april van 10.30 tot 12.00 zullen alle jongetjes de babyborrel hebben bij De Zwangere Zaak. En wij zouden het leuk vinden als jullie daarbij aanwezig zouden willen zijn!”
Aanzetnet.nl was er helaas niet bij, maar dankzij het leuke RTV U-item later toch ook weer een beetje wel…

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten