Inbrekers aangehouden in Hoograven

0a_InbraakvluchtwegWinthontlaanviaductHoogravenZondagmiddag 11/4 heeft de politie twee inbrekers op heterdaad aangehouden. 

Via het cameratoezicht werd omstreeks 13.40 uur gezien dat drie personen aan het inbreken waren bij een bedrijf aan de Winthontlaan. De verdachten waren na de inbraak weggelopen over de brug van de Rijksweg A12 naar Hoograven. Hier konden agenten twee van de drie verdachten, 15 en 16 jaar beiden uit Utrecht, aanhouden. Naar de derde verdachte wordt nog onderzoek gedaan. De jongens werden voor verhoor ingesloten.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten