Vanaf 11 april grote verkeershinder door werkzaamheden aan het spoor en de spoorviaducten in Tolsteeg e.o

0AfsluitingWesterkadfeViaFietsersZoals eerder op deze site gemeld zijn er de komende tijd veel werkzaamheden voor de bouw van het nieuwe Station Utrecht Vaartsche Rijn. Om de spoorverbreding mogelijk te maken moeten de spoorviaducten vanaf de Bleekstraat tot en met de Laan van Soestbergen worden verlengd/verbreed. Om dit werk uit te kunnen voeren, worden de wegen onder de viaducten tijdelijk versmald of afgesloten voor bepaalde verkeersdeelnemers. Een en ander gaat gepaard met veel fiets-,voetganger- en autoverkeershinder.

In het weekend van 8-10 april worden er op vier plekken aan de zijde Vondellaan/ Baden-Powellweg stalen damwanden de grond ingetrild. 1MevrouwstationvaartscheRijn0AfsluitingLaanVanSoestbergen

 

 

Vanaf maandag 11 april wordt de spooronderdoorgang Westerkade (tot eind december) gesloten en vanaf begin mei het fietserstunneltje Laan van Soestbergen (tot eind oktober). Bovendien gaat de (alternatieve route) Bleekstraat vanaf 16 april tot 20 juni zeven weekenden voor al het verkeer op slot (en vanaf 30 mei drie weken voor autoverkeer).
Het wordt druk bij het viaduct naar/van de Albatrosstraat…

Nadere info van ProRail: Toelichtingsbrief bij folder verkeersinformatie omgeving Vaartsche Rijn en: Bijlage: Flyer verkeersinformatie (Zie ook: hier)

0AfsluitingWesterkadeViaAutos

 0AfsluitingBleekstraatwekendenAutos

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten