31/3 Guido Belcanto: tragische liederen over drank, vrouwen en vertwijfeling, maar met humor, in Tivoli de Helling

1Guido_BelcantoBuste1GuidoBelcanto“Misschien bent U een fan van mij, misschien bent U dat niet. In het 1ste geval: houden zo, in het tweede geval: wanhoop niet, u kunt het nog steeds worden”, aldus Guido Versmissen (1953) alias Guido Belcanto, op zijn website.
Alsnog fan worden van deze Cultkoning van het Vlaamse Levenslied, die eerder zijn sporen verdiende als straatmuzikant en in bands als de Metropolitan Cowboys en de Feetwarmers, gaat u alsnog lukken door op 31/3 20.30u Belcanto’s concert in Tivoli de Helling bij te wonen.

(Zie ook o.a de filmpjes: Plastic rozen verwelken niet en “Op De Pechstrook Van Het Leven)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten