Veel plannen, in de loop der jaren, voor toekomstige Hotspot Rotsoord

0RotsoordStadsdebat0DansendRotsoordVerkenning2008DolteStedebouwDe gemeente heeft een “Stadsdebat over binnenstedelijk bouwen in Utrecht” georganiseerd*. Via de daar bijbehorende website kan/kon u tot en met 31 maart (zo lazen wij ergens:) “digitaal in gesprek over een aantal mogelijke bouwlocaties in Utrecht”. (“De resultaten van het stadsdebat worden door de gemeente aandachtig gelezen, geanalyseerd en samengevat”, aldus www.stadsdebatutrecht.nl)

0DolteRotsoordHKULOcatieStudie2008Men kon digitaal meepraten, digitaal meeschrijven, digitaal meeontwerpen en digitaal meeknutselen (“collage maken“) over 13 met name genoemde Utrechtse locaties (waaraan men desgewenst andere gebieden kon toevoegen).  

 Eén der te be-debatteren oorden was het (in politieke-, ambtelijke- en projectontwikkelaars-kringen ook wel ‘Hotspot Rotsoord‘ genoemde) gebied tussen Vaartse Rijn, het Spoor, Briljantlaan en Diamantweg, waarin dus ook de straat Rotsoord ligt.
Ondertussen zijn in de loop der jaren voor Hotspot Rotsoord zoveel plannen, plannetjes, ideeën, schetsen, plaatjes, concepten, artist impressions, enz.  de revue gepasseerd, dat het je gaat duizelen, als je die allemaal gaat bekijken. Hierbij en hieronder plaatsen we, als een soort collage, een serie van die plaatjes, uit ‘heden, verleden en toekomst’,  zonder commentaar, noch onderschrift….

RotsoordNieuws1aartseRijnPastoeWatertorenLukiesTwitpic 0RotsoordStraatnaambord0RotsoordViconaPlan 0RotsoordDeKlopVerloop0leerlingenhetrotsoord   

0Oliebollenkraam0Rotsoordeovol0rotsoordvijver0VaartseRijnOndixPastoeWatertoren0RotsoordPlanWatertorenTowetOShareSchets0RotsoordPastoeToonkamerLeukPlaatje0NRMaagdelijkwit0RotsoordTuinOntwerp20090RotsoordVirtueel0socialbillboardsUMbijPastoeRotsoord0RotsoordWatertoren8880RotsoordWasserijStaatsen1HotSpotRotsoordNoord1JebberMoodboardRotsoordDeBooHotspotvisioenenDeBooTivoliWTDierenweideNwRotsoordKlopTerreinJutfasewegWatertoren191019280RotsoordVaartscheRijnVanuitWatertorenHistorischAmeideTripHDCUHarleyDavidsonClubUtregXXRotsoordDeklopnieuwbouwTheehuisIJSbaanRotsoordBootStudentenwebsiteLeonKirMenno_leggenuitrpc_wbz_101209_106briljant_200kaart rotsoordhetrotsoordcollagebloemenmanenz0SchetsRotsoordGebiednjd_toonkamermensenToonkamerRotsoord30RotsoordKwestievanOppakken

0RotsoordeoLeeg 0RotsoordPlannetjeHotspotjesDolteStedebouw2008rotsoordgameoord_applicatie_goed

0KlimRotsoord

JebberProjectie0HoogravenTolsteegJutphaas0RotsoordStationVaartscheRijnDoorkijkjeRotsoordVondellaan 1RotsAroundTheClock0Rotsoordmysterie2009 

1rotsoordZecc0Rotsoordwordt0RotsoordIJsbaanStrandJebber0GrafittimixRotsoord0HerontwikkelingRotsoord2006GoogleEarth1RotsoordHotspot0PieterHooijmeijerRotsoord0RotsoordeoArtspot0GroetenvanhetRotsoord

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten