Vanaf april omleidingen en grote verkeersdruk op route onder spoorviaduct Albatrosstraat (ivm spoorwerkzaamheden)

1TunnelAlbatroslaanVanwege de spoorwerkzaamheden tussen CS en Lunetten zal deze spoorbaan vanaf medio april een vervelende barrière gaan vormen voor het fiets- en autoverkeer.
Dit omdat vanaf medio april twee spoorwegonderdoorgangen maandenlang dicht gaan (Westerkade en fietserstunneltje  Laan van Soestbergen.) Onderdoorgang Bleekstraat zal volgens planning op 7 zondagen worden afgesloten.
(Maar er komt ooit, 2015/16, een extra tunneltje Baden Powellweg-Oosterkade bij!)

Door alle bouwtoestanden zal dan dus vanaf april de verkeersdruk op de route Briljantlaan-Albatrosstraat, met het niet al te brede (en lawaaige) spoorviaduct* aldaar enorm toenemen en dat geldt uiteraard eveneens voor de Bleekstraat.

1FietsersTunnelLaanvanSoestbergenDe onderdoorgang *Albatrosstraat wordt wel aangepast door daar een van het autoverkeer gescheiden fietspad (twee richtingen) te maken. Maar fietsers uit Lunetten en Tolsteeg zullen de rustigere route naar de binnenstad, door de Watervogelbuurt, tot eind oktober moeten missen. Bij het Albatrosstraatviaduct krijgen ze dan gezelschap van fietsers die gewend waren over de Jeremiebrug naar de Westerkade te rijden. Over alle mogelijke vertragingen voor de automobilisten en bussen kunnen we ons amper een voorstelling maken…

  • 1MevrouwstationvaartscheRijnAfsluiting fietsersvoetgangerstunnel Tolsteeg-Laan van Soestbergen: medio april-eind oktober (omrijden via Albatrosstraat)
  • Afsluiting viaduct Jutfaseweg/Vondellaan-Westerkade: 11 april- eind december (omfietsen/lopen via Bleekstraat of Albastrosstraat; omrijden via Albatrosstraat)
  • Zondagafsluitingen Bleekstraat: tussen 17 april en 19 juni (omfietsen/lopen/autorijden via Albatrosstraat)

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten