Raadsinfo-avond dinsdag 5 april o.a. over Stedenbouwkundig plan Prozeeterrein

 prozeeterrein 1981vanafmerwedekanaal0ProzeevanafZeehaenkadeTijdens een raadsinformatieavond op dinsdag 5 april wordt onder andere het Stedenbouwkundig plan Prozeeterrein besproken.  (Volgens planning: 20.15 – 21.00u in de Trouwzaal van het Stadhuis) Bij deze bijeenkomst kunt u meepraten.
Meestal trekt een gemiddelde huwelijksvoltrekking méér mensen dan het aantal belangstellende burgers/buurtbewoners op een raadsinformatieavond, dus verras die raadsleden  eens met uw aanwezigheid!

De hoofddoelstelling van het bestemmingsplan is het planologisch mogelijk maken van de woningbouwplannen op het Prozeeterrein aan de Verlengde Hoogravenseweg 71. Vanwege de ‘milieuzonering’ van omliggende bedrijven is het bestemmingsplangebied groter dan alleen het Prozeeterrein zelf. Drie bedrijven aan de overkant van de Vaartsche Rijn (Zeehaenkade) worden meegenomen in het bestemmingsplangebied. Ook het naastgelegen perceel van De Arm wordt in dit bestemmingsplangebied meegenomen.
In het plan komen onder andere woningen, horeca en een paviljoen. Het oude fabrieksgebouw Neerlandia wordt gedeeltelijk behouden. Bewoners die een schriftelijke reactie (‘zienswijze’) hebben ingediend en andere belanghebbenden kunnen hun mening geven. Bij deze bijeenkomst kunt u meepraten.

Info; klik hieronder op:
Ontwerpraadsvoorstel & Stedenbouwkundig Programma van Eisen & (reacties en bezwaren van omwonenden in:) Reactienota & Beeldskwaliteitsplan

1ProzeeterreinTekening0ProzeeterreinVerlHoogrwegLucht

NeerlandiaProzeeToekomst

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten