Politie spuit pepperspray tegen opstandige pubers op de Julianaweg

1BeledigingEen jongen en een jongeman werden op woensdagmiddag aangehouden voor belediging en belemmering.
Omstreeks 13.15 uur wilden agenten tijdens een surveillance, inzittenden van een auto controleren. Ze hielden het voertuig staande op de Julianaweg. Eén van de inzittenden, een 15-jarige jongen uit Utrecht, beledigde de agenten toen de auto weer verder mocht rijden. De agenten gingen opnieuw achter de auto aan en konden het voertuig staande houden op de Julianaweg.
Op het moment dat één van de agenten de jongen wilde aanhouden, werd hij belemmerd door een 19-jarige man uit Utrecht. Ook verzette de jongen zich tegen zijn aanhouding. De agent zag zich genoodzaakt pepperspray te gebruiken. Beiden werden aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. De jongen is in verzekering gesteld. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten