Nog geen besluit over asbestsaneringsmethode Liesbospark

IMG_6713klliesbossteenfabriekrestanten2Vorig jaar juli heeft de gemeente bij werkzaamheden voor de herinrichting  van het Liesbospark in Hoograven asbesthoudend materiaal aangetroffen. Daarna heeft de men het asbestprotocol in werking gesteld en het park voor bezoekers afgesloten.(Zie ook : hier) We zijn nu negen maanden verder en er is nog géén besluit genomen over de manier waarop het gebied gesaneerd wordt.
De gemeente is nog doende een saneringsplan op te stellen, waarin verschillende methodes worden onderzocht. Naar verwachting nemen B&W hierover in mei 2011 een besluit. (Zie verder: het wijkbericht van de gemeente -staat hieronder-, dat in de buurt van het Liesbospark is verspreid.)

1AsbestLiesbospark

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten