Limonadewinkel (geheim recept) op de zonnige Huis te Vlietlaan

1LimonadewinkelHuisteVlietLaanJeugdige bewoners van de Huis te Vlietlaan in Hoograven-Zuid openden zondag 20/3, geinspireerd door het mooie weer. hun eigen limonadewinkel. Passanten werden in de omgeving van de straat door een enthousiaste ober welkom geheten en meegenomen naar het terras van hun zaak. Daar bood het personeel twee soorten limonades aan: aardbeienlimonade en speciale limonade. Het recept van de speciale limonade was geheim.

De aardbeienlimonade werd uitgeschonken in een fraaie kelk en de bediening informeerde attent of de consumptie gesmaakt had. Volgens mede-eigenaar Younes (10) hadden de jonge ondernemers om 16:00 uur al  € 1,90 verdiend. Dat bedrag zou later die week geïnvesteerd worden in of een parkiet óf een kanarie. Toen uw verslaggever zijn consumptie afrekende, kreeg hij van de attente eigenaars een tweede drankje van het huis aangeboden.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten