Fietsendief Rijnesteinhof uit de bosjes getrokken

1PolitieHOZDe politie heeft in de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 maart een man aangehouden omdat hij een fiets had gestolen. 

Een oplettende burger belde omstreeks 01.55 uur via 1-1-2 naar de politie omdat hij zag dat op het Rijnesteinhof een man een fiets aan het stelen was. De politie ging ter plaatse en werd door de getuige in de richting van de verdachte geloodst. De verdachte was inmiddels weggelopen en had zich bij het zien van de agenten in de bosjes verstopt. De agenten zagen de 25-jarige man uit Utrecht in de bosjes staan en hielden hem aan. De fiets werd in beslag genomen. De oplettende burger werd bedankt voor zijn alerte reactie.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten