Wat een succes! Expo ‘Gansstraat 100 jaar geleden’ verlengd t/m 9 april

1GanssteegTolsteeg1883Ondermeer vanwege een groot stuk in het AD/Utrechts Nieuwsblad deze week, wordt de Expo Gansstraat (en Koningsweg) 100 jaar geleden in de Bieb Hoograven (Smaragdplein 100), zie ook hier, verlengd met 2 weken, dus tot en met 9 april.

(Overigens maakte een andere onvolprezen krant, weekblad Ons Utrecht, deze week (16/3) een merkwaardig foutje door in hun rubriek Aankondigingen op pagina 8, een foutieve HKTH-expo van twee jaar geleden (namelijk deze) aan te kondigen….
“Onze historie kent een ongekende dynamiek maar Ons Utrecht maakt het nog bonter…”, aldus het commentaar van de Historische Kring Tolsteeg Hoograven hierop..

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten