Grote tweedehands kinder- en tienerkledingbeurs in de Ravelijn t/m vrijdag tot 11.00u

1beurzenhoograven logo20111KledingbeursHoogravengroterAl 33 jaar organiseren vrijwilligers, inmiddels ruim 80, samen in Hoograven in het voorjaar en het najaar kledingbeurzen en in het najaar een speelgoedbeurs in Buurthuis Ravelijn, (Hooft Graaflandstraat 2A, Utrecht). Dit jaar met een nieuwe huisstijl en een fris logo. Eerst onder de vlag van Portes, sinds vorig jaar als volledig zelfstandige organisatie.

Op 9, 10 en 11 maart is er weer de grote tweedehands kinder- en tienerkledingbeurs in Hoograven. Een beurs voor zomerkleding in de baby- en kindermaten 50-176 en in tienermaten. Er zijn ook schoenen, sportkleding, positiekleding en babyartikelen. Alle kleding wordt goed nagekeken en hangt op maat. Het aanbod is enorm, er is voor elk wat wils.

 

05_NicolienVinkHelptBurgemesterInJasjeZelf kleding inleveren voor de verkoop: woensdag 19.00-21.30 uur en donderdag 09.00-10.30 uur
Maximaal 250 klanten kunnen op woensdagavond en donderdagochtend kleding inleveren. De eerste 100 mensen die spullen inleveren krijgen voorrang bij de verkoop. Een vrijwilliger neemt samen met u de kleding in (inschrijven, nakijken, prijs vaststellen) Het inschrijfgeld bedraagt 50 cent. 15% van de vastgestelde prijs wordt ingehouden (organisatiekosten). Per klant wordt max. 40 stuks ingenomen.

Zelf kleding kopen (vrij entree): donderdag 20.30-22.00 uur en vrijdag 09.00-11.00 uur
Er worden geen kinderen toegelaten, ook niet in wandelwagen of buggy. Op vrijdagochtend kan uw kind eventueel terecht in de speelhoek. Voor informatie en de spelregels mail naar BeurzenHoograven@gmail.com.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten