16-jarige straatrovers met nepvuurwapen op Amethistweg op heterdaad aangehouden

1PolitieHOZDe politie heeft dinsdagavond 8/3 twee verdachten aangehouden toen zij op heterdaad werden betrapt op een straatroof. Agenten hielden in de wijk Lunetten extra toezicht omdat er de afgelopen weken een aantal straatroven hadden plaatsgevonden. Rond 20.55 uur zagen agenten op de Amethistweg (busbaan, bij de Opaalweg, naar Lunetten) drie jongens zitten. Op dat moment kwam een 24-jarige vrouw aan fietsen. Agenten zagen dat een van de jongens de vrouw tegenhielden, haar met een vuurwapen bedreigde en aan haar tas begon te trekken. Agenten zijn meteen in actie gekomen en op dat moment gingen alle drie de jongens ervandoor. Een van de agenten heeft een waarschuwingsschot gelost. Twee van de verdachten, allebei 16 jaar uit Utrecht, konden direct worden aangehouden. Later is een nepvuurwapen aangetroffen. Deze is in beslag genomen en veilig gesteld voor sporenonderzoek. Zij zijn allebei overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.  Het onderzoek naar de straatroven wordt voortgezet.
(Zie ook: Lunetten.nl)

1ADstraatroofLunetten

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten