Opening voetbalkooi VV Hoograven en presentatie boek over de alledaagse kracht van voetbal

1Alledaagsekracht1RichardKRAJICEKWoensdagmiddag  2 maart werd, ter gelegenheid van de opening van de voetbalkooi bij  VV Hoograven in Utrecht, het boek De alledaagse kracht van sport  van (VV Hoograven-voorzitter) professor Paul Verweel en Marlies Wolterbeek aangeboden aan Richard Krajicek, Jean-Paul de Jong (ex-speler van FC Utrecht) en vertegenwoordigers van de Gemeente Utrecht, waaronder wethouder Rinda den Beste.
“Voetbalclubs zijn een ontmoetingsplaats voor verschillende culturen. Een plek waar verschillen worden bevochten, maar waar je tegelijkertijd van elkaar kunt leren en aan kracht kunt winnen”, aldus de auteurs van De alledaagse kracht van de sport.1OpeningVoetbalkooiVVHoogravenGeertSlot

Tevens zou er een symposium plaatsvinden, met de auteurs van het boek en sprekers uit politiek en sport, onder wie Clémence Ross-Van Dorp, directeur van het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) en Bernard Fransen, voorzitter amateurs KNVB en vice-voorzitter bondsbestuur.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten