Hoogravense* Statenkandidaten voor 2 maart (*en één uit Rivierenwijk)

1PetraLottermanCDA21AliEssousiPvdARivierenwijk

Op 1/3 waagden we een twitteroproep met de vraag of er meer Hoogravense kandidaten waren (voor 47 zetels)  in de Utrechtse Provinciale Statenverkiezingen  naast Nadine Onrust (Lijst 5, GroenLinks, nummer 7) en Tim Schipper (Lijst 4, SP, nummer 23).

En ja, hoor er meldden zich nog twee kandidaten: Petra Lotterman uit Hoograven en Ali Essousi (“UtreGtenaar tot het bot”) uit, eh, Rivierenwijk.

1PatriciadeNijsPetra Lotterman is pedagoge, gespecialiseerd in leerstoornissen, werkzaam bij Ouders & Coo, en staat op nummer 22 van Lijst 1 (CDA). Ali Essousi (25) is beleidsadviseur/ directiesecretaris bij de gemeente Amsterdam en staat op nummer 14 van Lijst 3 (PvdA).

Er is (minimaal) nóg een Hoogravense Statenkandidate: Patricia de Nijs (nummer 15 van Lijst 7, D66). Patricia de Nijs (48), notabene een voormalige medewerkster van Wijkkrant Aanzet,  is ZZPster en werkt met haar bedrijf ‘Wijk Support‘ onder andere in Hoograven.

s1NadineOnrust Wie toevallig nóg een Hoogravense, Tolsteegse of Bokkenbuurtse statenkandidaat kent of is; gelieve dat te melden via redactieaanzet@yahoo.com.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten