Politie zoekt nog getuige(n) van gewelddadige poging tot diefstal auto in Wijnesteinlaan (nacht do/vrij 18/19 feb.)

1WijnesteinlaanParkeerplmetMensen1WijnesteinlaanParkeerplaatsbijMarcuscentrumPolitie zoekt nog getuigen:
Drie mannen probeerden zaterdagavond 19 februari 2011 op de Wijnesteinlaan een auto te stelen. De inzittenden verzetten zich hevig. De dieven renden weg. De politie zoekt deze dieven.

Bekijk het filmpje op het YouTube-kanaal van RTV Utrecht. Het complete bericht met foto vindt u ook op de internetsite van Bureau Hengeveld.


Drie mannen met bivakmutsen..

In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 februari probeerden drie mannen met bivakmutsen twee vrouwen uit hun auto te trekken. Rond 00.15 uur kreeg de politie een melding dat op de Wijnesteinlaan (nabij de ’t Goylaan en Duurstedelaan) een beroving van een auto had plaatsgevonden. Ter plaatse troffen agenten twee 71-jarige vrouwen uit Utrecht en Amsterdam aan. De vrouwen verklaarden dat zij rond 00.10 uur na een toneelvoorstelling in het Marcuscentrum naar hun auto op de Wijnesteinlaan liepen. Toen zij in de auto waren gestapt en weg wilden rijden werden plotseling aan beide zijden de portieren opengetrokken en probeerden drie mannen de vrouwen uit de auto te trekken.

Omdat de slachtoffers begonnen te gillen en de autogordel belette dat zij uit het voertuig getrokken konden worden, staakten de verdachten hun actie en gingen er in de richting van de Duurstedelaan vandoor. Eén van de slachtoffers Politie-0900-8844-Meld-Misdaad-Anoniemwerd tijdens de beroving geslagen met vermoedelijk een vuurwapen. De vrouw moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar getuigen van deze laffe beroving. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Utrecht stad, tel.: 0900 – 88 44.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten