Uw kandidate, als u van GroenLinks houdt, uit Hoograven voor de Provinciale Statenverkiezingen: Nadine Onrust (nummer 7)

1NadineOnrust“Hallo! Ik woon in Hoograven en ben kandidaat voor de Provinciale Staten verkiezingen. Leuk om op wijkwebsite / in wijkkrant te vermelden?”, vroeg @nadineonrust opTwitter.. 
Dat is hardstikke leuk! Bij deze:

Nadine Onrust staat nummer 7 op de lijst van GroenLinks en, omdat GL nu vier zetels in de Provinciale Staten heeft, kan ze wel een (voorkeur)stemmetje gebruiken.
Op de site www.kiesvoorutrecht.nl zegt Nadine Onrust (27): “Voor mijn studie Sociale Geografie ben ik in Utrecht komen wonen en ik ben er sindsdien gebleven. Nu werk ik als adviseur Strategie en Vastgoed bij woningcorporatie Portaal”. (-Doch: “Ik begin in maart als adviseur wonen & wijkaanpak en programmamanager Jutphaas/Wijkersloot!” , lazen wij eveneens  op Twitter – red.)1NadineOnrust2

“Mijn kennis ligt met name op de onderwerpen wonen, verkeer en vervoer en milieu. Naast mijn baan volg ik een opleiding Yoga en Wijsbegeerte. Ik ben enthousiast en werk graag samen. Ik voel me verantwoordelijk voor mijn omgeving en wil hierover graag meedenken. De GroenLinks fractie in provinciale staten is een mooie plek daarvoor”, aldus Nadine Onrust , nr 7 van Lijst 5, uit de mooie wijk Hoograven, die ook te zien is in een GroenLinks-promofilmpje.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten