‘Dolle Koeien’-band op Defrost Party Harley Davidson Club Utreg

1MadCows1MadCowDe Harley Davidson Club Utreg geeft haar jaarlijkse Defrost Party (26/2 vanaf 20.30 in het clubhuis op Rotsoord 7) en inderdaad: de weersverwachting is gunstig; géén nachtvorst meer. Ergens in april zal de openingsrit plaats vinden met de karakteristiek knetterende motoren.
Maar eerst is het dus op zaterdag partytime tot in de kleine uurtjes, met o.a. “beer, booze, babes” (= gerstenat, gedistilleerd, jongedames) én de (Nederlandse) rockband Mad Cows (desalniettemin: zónder “bullshit”, aldus hun hoofdzakelijk  Engelstalige website.
De Mad Cows zullen de feestvreugde ongetwijfeld omhoog stuwen met stevige nummers als Whole Lotta Rosie (AC/DC), Ace of Spades (Motorhead) en Wheels of Steel (Saxon)

1defrost2011HDC2

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten