24/2 Controle van fietsen op fietspad Baden Powellweg

1fietsencontroleTolsteegTunneltjeLaanvanSoestbergenOp een mistige donderdagochtend controleerden politieagenten rijwielen, (op de Baden Powellweg in Tolsteeg, bij het fietserstunneltje naar de Laan van Soestebergen),”om te kijken of de fiets gestolen is”. aldus de fotografe ter plekke.

De Politie meldde op 25/2:
“Tijdens de surveillance controleerden agenten in de omgeving van de Oude Baden-Powellweg een 47-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats. De man reed op een fiets, die met een scanner gecontroleerd werd. Hieruit bleek dat de fiets in 2008 gestolen was en gesignaleerd stond. De 47-jarige man werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. De fiets werd in beslag genomen”.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten