Vluchtende verdachte(n) van auto- en andere diefstallen aangehouden op o.a. het ’t Goyplein

Aanhouding na achtervolging
Zaterdagmiddag 19/2 heeft de politie twee mannen na een achtervolging aangehouden.

Tijdens de surveillance zagen agenten omstreeks 17.05 uur op de Brennerbaan (Lunetten) een auto rijden. De agenten wilden de auto controleren. De bestuurder ging er met hoge snelheid vandoor. De achtervolging werd ingezet. De auto reed richting de Brennerbrug en ging linksaf de Amerongseberg op. Ter hoogte van de Wageningseberg reed de bestuurder tussen twee paaltjes van het fietspad door. Hierbij kreeg de auto een lekke band en kwam tot stilstand in de berm. Drie verdachten probeerden uit de auto te komen en weg te rennen. Eén verdachte, een 37-jarige man uit Houten, werd op het Goyplein aangehouden.
Een tweede verdachte renden weg. Na een korte achtervolging, waarbij de politie door een automobilist werd geholpen, konden de andere verdachte, 47-jarige man uit Utrecht, worden aangehouden. De derde verdachte wist uit handen van de politie te blijven.Uit onderzoek bleek dat de auto gestolen was. In de auto troffen de agenten een grote hoeveelheid gestolen goederen aan. De mannen werden voor verhoor ingesloten.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten