Meditatiecursus en kookworkshop op Kinderboerderij Nieuw Rotsoord

NRTerrasGebouwWatertorenSneeuwJPG

1_kookworkshop

1_Meditation2

 

 

 

 

Tot rust komen en eten kon altijd al op Dierenweide Nieuw Rotsoord. Op het terras zitten met een krantje, terwijl je kroost zich vermaakt op speeltoestellen, met water pompen, met schapen aaien en met andere kinderen; is een favoriet ouder & kind-uitje in de wijk. Koek en zakjes chips e.d. zijn er elke dag te koop en bij evenementen allerlei lekker hapjes. Ondertussen wil Nieuw Rotsoord langzamerhand de horeca-functie uitbreiden en zijn er al verschillende diner-avondjes georganiseerd.

In de komende tijd kunt u bij de kinderboerderij ook terecht voor een kookworkshop op 19 februari 17.00u (zie: hier) én om de kracht van stilte te (leren) ervaren dmv van meditatie-bijeenkomsten op drie zaterdagochtenden (26 feb, 5 & 19 maart) van 10.00 tot 12.00u (zie: hier)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten