‘Ouderwetse’ wijkzuster keert naar verwachting “in de loop van 2011” terug in Utrecht-Zuid

1_WijkzusterLogoIKAveantLogoKeert de ‘ouderwetse’ wijkzuster ook terug in Utrecht-Zuid? Zorgorganisatie Aveant (twittert als: @) meldt op 1 feb.: “De verwachting is in de loop van 2011, overleg is gaande. De is afhankelijk van subsidies”. 

 

Onder het motto “bekend begrip in een nieuw jasje”  zijn, in de wijken Overvecht, Ondiep en Zuilen, recentelijk reeds de wijkzusters Hedy, Cathelijne, Sabine, José en Anita aan de slag gegaan. “Meestal zijn wij bij mensen thuis. U mag altijd bellen 1_wijkzusterBrabantcampagnevoor een afspraak” , zeggen deze wijkzusters. Ze willen “elke wijkbewoner ondersteunen die hulp nodig heeft; gezinnen, echtparen en alleenstaanden, ongeacht religie of afkomst”. (Zie verder: www.wijkzusterutrecht.nl)

De Wijkzuster is een initiatief van zorgorganisatie Aveant. Het maakt deel uit van het project Zichtbare schakel‘ van het Ministerie van VWS en is mede mogelijk gemaakt door subsidie van ZonMw.

1_wijkzuster-op-Solex1

 

(*NB: Aveant , de grootste aanbieder van zorg in en om de stad Utrecht, met ruim 2000 medewerkers, heeft een ‘degelijke’ site en de ‘hippe’ site ‘IkAveant‘ , waarvan de redactie dus twittert onder de naam @ )

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten