Onder invloed tegen boom in Duurstedelaan tot stilstand gekomen

In de nacht van zondag 30 op maandag 31 januari heeft de politie een man aangehouden omdat hij onder invloed in zijn auto reed.  Een getuige belde omstreeks 02.55 uur naar de politie omdat hij had gezien dat een automobilist de Duurstedelaan in kwam rijden en zijn auto tegen een boom tot stilstand bracht. De getuige dacht dat de man mogelijk dronken was. Ter plaatse troffen agenten een bestelbus tegen een boom aan. Via het kenteken werd de bestuurder, een 30-jarige man uit Utrecht, achterhaald en aangehouden. De man blies op het bureau 635 ug/l. Hij kon zijn rijbewijs inleveren en werd met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten