Beschonken op Briljantlaan. Televisiediefstal Tjepmahof

Jongen beledigt agenten

De politie kreeg rond 01.55 uur de melding dat twee jongens op de Briljantlaan een andere jongen meesleurden.

Ter plaatse aangekomen troffen agenten drie jongens in beschonken toestand aan. De jongens werden staande gehouden en om hun identiteitsbewijs gevraagd. De jongemannen werden erg vervelend en een van de heren, een 17-jarige jongen uit Hardenberg, begon de agenten te beledigen. Hij is hierop aangehouden en ingesloten.

1TjepmahofHZGestolen flatscreen weer terug naar eigenaar

Op zaterdag 29 januari kreeg de politie rond 23.00 uur een melding binnen van een woninginbraak. Er was een flatscreen ontvreemd uit een woning op het Tjepmahof. Eerder die avond had de politie al een melding gekregen dat er drie personen met een flatscreen onder een laken richting een kelderbox op de Tjempahof liepen. Toen de politie ter plaatse kwam werden er geen personen meer aangetroffen. Op aanwijzingen van getuigen kon wel de box achterhaald worden en in de box trof de politie diverse goederen aan waaronder een flatscreen. De goederen zijn in beslag genomen en de politie heeft de zaak in onderzoek.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten