Overlast door mogelijke drugshandel in pand Troubadourhof

TroubadourhofSpeelplaatsHandel in verdovende middelen

De politie heeft donderdagmiddag 27/1 met een onderzoek in een huis aan het Troubadourhof een einde gemaakt aan mogelijke handel in verdovende middelen.  Naar aanleiding van klachten uit de buurt over overlast van mogelijke gebruikers heeft de politie donderdagmiddag een onderzoek in de buurt van het Troubadourhof ingesteld. Meerdere agenten in burger hielden de buurt in de gaten en met name een huis waar vanuit gehandeld zou worden in verdovende middelen. Bij het huis was het een komen en gaan. Rond 15.30 uur werd een onderzoek in de woning ingesteld. Hier werden drie personen aangetroffen. Het ging om een 57-jarige man uit Utrecht een 49-jarige man uit Oudewater en een 18-jarige man uit Utrecht.

Het drietal werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. In het huis werd een kleine hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. Buiten de woning werden twee personen, een 46-jarige man uit Utrecht en een 42-jarige vrouw uit Made (Brabant) aangehouden.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten