27/1: Raadsleden en Utrecht-Zuid-bewoners in Aristo: waarover spraken zij?

AristoRaadInDeWijk27janRaad in de wijk: tweemaal per jaar bezoekt een delegatie van de gemeenteraad alle Utrechtse wijken. De raadsleden willen dan van bewoners zelf horen wat zij vinden van hun wijk. Op donderdagavond 27/1 jl was Utrecht-Zuid (Lunetten/Hoograven e.o.) aan de beurt. De bijeenkomst vond plaats in Zalencentrum Aristo aan de Brennerbaan.

Wijkkrant Aanzet was niet aanwezig, maar op Lunetten.nl lazen we “De avond werd goed bezocht, en er werd levendig maar beschaafd gediscussieerd” , gelukkig maar, en ook:  “Alle grotere partijen waren vertegenwoordigd, alleen de eenmansfracties lieten het afweten. In tegenstelling tot wat was aangekondigd ging het niet over Lunetten als bloemkoolwijk, en de leefbaarheid daarin. Er waren 3 bijdragen uit Lunetten…”

Verder kwamen ook “Hoogravense onderwerpen’ aan bod;  zoals de (asbest)vervuiling in het Liesbospark, de roeiaccomodatie Driewerf  en (school- en woningbouw in) de Duurstedelaan, zoals Marleen Haage (PvdA) meldde.

“(Laat Lunetten niet stikken hield een voordracht over hoe zij de stand van zaken rond de A27 zien, en waar de raadsleden op moeten letten bij de procedures in de komende maanden.
Angela Gallé vertelde over haar ervaringen met Prorail en Heijmans, ze zit in de klankbordgroep die is opgericht n.a.v. de spoorverbreding.
Lia Oosterwaal hield een positief verhaal over de salamanderpoel die in park de Koppel is gegraven. Voor meer foto’s van de poel, kijk hier en hier.”, aldus Lunetten.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten