Zumba, best bewaarde geheim van Hoograven

zumba_logoOp het weblog van Jolanda Jansen, communicatieadviseur en werkende moeder, troffen we onlangs een aardig stukje aan. Het mocht van Jolanda ook op deze site:

In Hoograven wonen veel tweeverdieners met jonge kinderen. We komen elkaar overal tegen, in de buurt-AH, speeltuin, kinderboerderij en op straat of het schoolplein. Hier kun je de voordeur nog open laten staan terwijl je kinderen op straat spelen. Regelmatig vieren we feestjes of borrelen we als buren met elkaar. Heerlijk gemoedelijk. Eigenlijk is onze wijk net een dorp in de stad.

Toch heeft de wijk nog goed bewaarde geheimen..

OpheliaNaipal
Zo blijkt iemand in een verstopt sportzaaltje naast het buurthuis Zumbales te geven. Een bevriende buurvrouw maakt me enthousiast. Leuker dan hardlopen of naar de sportschool en toch flink sporten. Wat wil je nog meer. En het klopt. De Zumbales is super leuk. Een enorm lenige instructrice maakt allerlei bewegingen waarvan ik weet dat mijn lijf ze nooit kan maken. Al volg ik 1.000 Zumbalessen. Maar het maakt niets uit, want ik word er enorm vrolijk van. Een klein groepje moeders uit de wijk komt iedere week naar het sportzaaltje. We sporten enthousiast en tussendoor kletsen we heel wat af. Want in onze wijk gaat er natuurlijk niets boven gezelligheid.

Het best bewaarde geheim van Hoograven lijkt ontrafeld. Want ook nu blijkt de wijk sterk in netwerken. Iedere maandagavond neemt iemand wel weer een nieuwe enthousiasteling mee. Zo groeit de groep langzaam uit tot een volle zaal. En mocht deze blog je eerder bereiken dan de mond-tot-mond-reclame: doe gezellig mee met Zumba!

Bekijk het profiel van Zumba-instructrice Ophelia op LinkedIn

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten