Info-avond 17/1 over de geplande trambaan naar de Uithof

TramhalteVaartsche RijnTramtraceCSUIthofDe tram tussen Utrecht Centraal en De Uithof komt steeds meer in zicht. Het college heeft in december 2010 het aanvullend voorontwerp voor het begin- en eindstuk van de trambaan vrijgegeven voor inspraak. Dit voorontwerp brengt de ligging van de baan in beeld (-zie ook hier-) en hoe deze veilig wordt ingepast in de omgeving.
Per tracédeel gaat het ontwerp in op vragen als: wordt de trambaan overrijdbaar, mogen bussen en/of hulpdiensten er ook gebruik van maken en komen er bovenleidingmasten en wissels bij de haltes?

Overigens zou, volgens RTV Utrecht, de eerdere planning, dat de lijn in 2015 klaar is, niet haalbaar zijn.. Wellicht méér daarover op een informatie-bijeenkomst over de plannen; in het bijzonder over de inpassing van de trambaan in het Stationsgebied.
Deze bijeenkomst vindt plaats (17 /1 ) om 19.30 uur in het Infocentrum Stationsgebied, Vredenburg 40.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten